Balkonų stiklinimas

Džiaukitės savo balkonu visais metų laikais

balkonų stiklinimas stumdoma sistema

Populiariausias pasirinkimas. Apsauga nuo vėjo ir lietaus sukuriant geriausią šilumos ir garos izoliaciją.

Maksimalus šviesos kiekis ir erdvumo pojūtis Jūsų balkone. Tinkamas sprendimas ne tik balkonams, bet ir terasoms.

BALKONŲ STIKLINIMAS PLASTIKINIAIS LANGAIS

Populiariausias sprendimas renkantis balkonų stiklinimą yra plastikiniai langai.

Plastikinių langų balkono stiklinimas yra estetiškai gražus ir praktiškas. Šį stiklinimo būdą dažniausiai renkasi ne tik patys gyventojai, bet ir renovacijas atliekančios statybų įmonės. 

Geresnė šilumos izoliacija svarbi renovuojant daugiabučius, tam kad būtų pasiekiamas aukštesnės klasės energinis naudingumas. Dviejų arba trijų stiklų paketas užpildytas argono dujomis sukuria patikimą garso izoliaciją nuo aplinkos triukšmo.

Platus stiklo paketų pasirinkimas ir lango rėmo spalvų paletė padės sukurti individualų dizainą.

Plastikinių langų privalumai

Ką turėtumėte žinoti apie balkono stiklinimą plastikiniais langais?

Nemokamas specialisto vizitas

Jūsų patogumui galime nemokamai atvykti pas Jus ir pateikti tikslų pasiūlymą pagal Jūsų poreikus. 

BALKONŲ STIKLINIMAS ALIUMINĖMIS SISTEMOMIS

Maksimalus šviesos kiekis Jūsų balkone su aliuminės sistemos balkonų stiklinimu!

Balkonų stiklinimas aliuminėmis sistemomis yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems svarbu, kad į patalpą patektų kuo daugiau natūralios šviesos. Šią sistemą galima pritaikyti  ne tik balkonams, bet ir terasoms bei pavėsinėms. Maksimalaus dydžio atvirai terasos erdvei sukurti naudojamos net keturių bėgelių stumdomos sistemos.

Rėmas dažomas milteliniu būdu, pagal pasirinktą RAL paletės spalvą. Standartinės spalvos: šviesiai pilka (anodas), tamsiai ruda, balta. Stiklas pasirenkamas pagal norimą dizainą ir saugumą.

ALIUMINIŲ BALKONŲ STIKLINIMO TIPAI:

DVIEJŲ BĖGELIŲ ALIUMINĖS SISTEMOS (60mm)

TRIJŲ BĖGELIŲ ALIUMINĖS SISTEMOS (90mm)

KETURIŲ BĖGELIŲ ALIUMINĖS SISTEMOS (120mm)

Aliuminės stumdomos sistemos balkonams ir terasoms

Ką turėtumėte žinoti apie aliumines stumdomas sistemas?

Sužinokite balkono stiklinimo kainą telefonu

Siūlome praktiškus patarimus renkantis tinkamą variantą Jūsų balkono stiklinimui. Profesionalus ir greitas individualaus pasiūlymo pateikimas

BALKONŲ STIKLINIMAS – NEATSIEJAMA BUTO RENOVACIJOS DALIS

Balkonas gali būti vienas svarbiausių kriterijų renkantis naują būstą.  Vieniems tai papildoma vieta daiktams susidėti, o kitiems tai poilsio zona, kurioje norisi ramiai išgerti puodelį kavos. Visi norime šią patalpą išnaudoti kuo praktiškiau, sukuriant būstui papildomą pridėtinę vertę ir jaukumą.

Balkonų naudojimo ir paskirties galimybes praplečia balkonų stiklinimas, tokiu būdu gaunama šiltesnė patalpa, apsaugota nuo lietaus ir vėjo. Tokioje patalpoje galima įrengti poilsio zoną ir mėgautis arbatos bei kavos puodeliu, auginti gėles arba įsirengti darbo, sporto, laisvalaikio kambarį.

Balkono stiklinimas plastikiniais langais yra populiariausias, kadangi atrodo ne tik estetiškai gražiai, bet ir turi puikias šilumos savybes. Pasirenkant šį variantą, turėsite komfortišką patalpą, apsaugotą nuo įvairių gamtos sąlygų ir nuo triukšmo.

Balkonų stiklinimas aliuminėmis sistemomis leidžia į patalpas patekti kuo daugiau natūralios šviesos ir mažiau drėgmės. Nesudėtingas sistemos stiklų valymas ir patogus stiklų važinėjimas bėgeliais suteikia atviro balkono pojūtį ir galima mėgautis gaiviu lauko oru, neišeinant iš namų. 

Suteikiamos deklaracijos ir garantinis aptarnavimas.  Nemokamo specialisto vizito metu atliksime tikslius išmatavimus, patarsime ir parinksime tinkamiausius langus Jūsų būstui. Laikas į būstą įnešti daugiau jaukumo, šviesos ir šilumos!